bildtitelbildtitel

Om oss och företaget 

HULTGRENs Mark & Anläggning AB i Stenkyrka är det lilla företaget med bred kompetens och håller hög kvalitet på utförda jobb.

Vi arbetar med det mesta inom mark och anläggning, allt från avloppsarbeten och husgrunder till sten- och plattläggning över hela Gotland.

Erik Hultgren startade företaget år 2001 i en liten skala med inhyrda maskiner. Efterhand har företagets sysselsättning ökats och idag förfogar företaget över två hjullastare, fyra grävmaskiner (från 2,5 - 24 ton), två minidumpers samt vältar och paddor.

Företaget har även vuxit personalmässigt genom åren och hänger väl med i utvecklingen. Vi är idag 15 stycken anställda, varav en arbetar halvtid på kontoret i Stenkyrka. Tre av våra medarbetare har genomgått Betongkurser klass I och klass II, se även vår Arbetsmiljöpolicy under fliken Policy.

Aktuellt

Husgrunder i Visbys närområden

aug 26, 2016 |

Vi iordningsställer betongplattor för husgrunder i bl a centrala Visby, Träkumla och Ire.


Kulvert i norra Visby

aug 26, 2016 |

I området kring Ica Kometen i norra Visby pågår arbete med en kulvert


Kalkstensmurar

jun 16, 2016 |

Vi fortsätter med att bygga våra uppskattade kalkstensmurar. De återfinns nu i flera trädgårdar och vid näringsfastigheter runtom på ön.


Solberga Änge

jun 5, 2016 |

Fortsättningen på Riksbyggens satsning på bostäder i centrala Visby. Vi gör nu de sista delarna av vårt arbete, genom anläggande av gräsmattor och planteringar. Bostäderna klara för inflyttning.


Avloppsanläggningar

maj 22, 2016 |

Vi upprättar avloppsanläggningar vid både permanentbostäder och fritidshus över hela Gotland.