bildtitelbildtitel

Om oss och företaget 

HULTGRENs Mark & Anläggning AB i Stenkyrka är det lilla företaget med bred kompetens och håller hög kvalitet på utförda jobb.

Vi arbetar med det mesta inom mark och anläggning, allt från avloppsarbeten och husgrunder till sten- och plattläggning över hela Gotland.

Erik Hultgren startade företaget år 2001 i en liten skala med inhyrda maskiner. Efterhand har företagets sysselsättning ökats och idag förfogar företaget över två hjullastare, fem grävmaskiner (från 2,5 - 24 ton), två minidumpers samt vältar och paddor.

Företaget har även vuxit personalmässigt genom åren och hänger väl med i utvecklingen. Vi är idag 18 stycken anställda, varav en arbetar heltid på kontoret i Stenkyrka. Tre av våra medarbetare har genomgått Betongkurser klass I och klass II, se även vår Arbetsmiljöpolicy under fliken Policy.

Aktuellt

Kalkstensmurar

jan 23, 2020 |

Vintermånaderna är högsäsong för oss när det kommer till att bygga kalkstensmurar. Tveka inte att kontakta oss om du önskar en kalkstensmur till din trädgård eller näringsfastighet.

Läs mer...


Lidl

dec 30, 2019 |

Vi är med och anlägger grunden till Sveriges första klimatneutrala butik. 

Lidl-butiken på Gotland är pilotprojekt för den nya certifieringen NollCO2 som drivs och utvecklas av Sweden Green Building Council.


Husgrunder

nov 12, 2019 |

Vi iordningställer betongplattor för husgrunder både i centrala Visby och runt om på ön.